Aktuelt

19. september 2018
Hjemmesiden Er Blevet Opdateret
Vi har lavet en større opdatering af hjemmesiden, så den afspejler kravene i det nye bygningsreglement 2018. Vi har også luget ud i litteraturlisten samt fjernet forældede links og anvisninger.
14. marts 2017
Multihal På Musholm Vinder International Pris
En multihal med helt unikke muligheder for aktiviteter for mennesker med handicap er kronen på nybyggeriet af Musholm Ferie, Sport og Konference ved Korsør. I december vandt Musholm IAUD Awards 2016.
24. januar 2017
Vandhalla, Egmont Højskolen, Odder
Den tyske svømme- og oplevelsesportal Rutscherlebnis.de besøgte i 2016 Egmont Højskolens svømmeanlæg, Vandhalla. Her beretter de om besøget og de mange detaljer, som gør Vandhalla særligt tilgængelig.
10. september 2015
Nyt Projekt Om Idrætsfaciliteter
Nyt projekt skal afdække, hvad der skal til for at skabe gode idrætsfaciliteter.
08. august 2014
Omklædningsbænk Vinder Pris
En eldreven multifunktionel omklædningsbænk har vundet prisen som årets nyhed på HI brancheudstillingen Idræt - Kultur - Fritid 2014.
24. april 2013
Aarhus Prioriterer Tilgængelighed
Med en ny hjemmeside opgraderer Aarhus Kommune sin information om tilgængelige idrætsanlæg. Målet er at hjælpe mennesker med handicap til et mere aktivt liv.
10. januar 2013
Udearealer For Alle
Ny udgave af Dansk Standards anbefaling om tilgængelighed ved udendørs arealer.
09. januar 2013
Nyt Kursus Om At Bygge Tilgaengeligt
Dansk Standard udbyder kurusus om tilgængeligt byggeri; Tilgængelighed - hvordan lever I op til regler og praksis?
23. september 2011
Fysiske Rammer + Organisering = Tilgængelighed For Alle!
I Sport & Event Park Esbjerg har man gjort sig mange tanker om, hvordan man kunne tiltrække et bredere publikum til Svømmestadion. Og ved at kombinere fysisk tilgængelighed med organisering af trænings-tilbud, har man lykkedes med at få langt flere ældre og mennesker med handicap indenfor.
25. marts 2011
Egmont Højskolens Vandtræningscenter
I midten af marts blev første spadestik taget til Egmont Højskolens nye vandtræningscenter. Et svømmehalsprojekt med titlen Bevæg, Befri, Beløn.